Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re Not You

You’re Not You

01/10/2017 | Flixfilm

Se You’re Not You på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda, Adam Driver
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En dygtig pianist får diagnosen ALS, og en ung rodløs kvinde, som bliver plejer for hende, knytter et bånd, der gør livet bedre for dem begge.


Se You’re Not You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYou’re Not You havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You’re Not You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You’re Not You herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You’re Not You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re Not You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar