Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re Not You

You’re Not You

01/10/2017 | Flixfilm

You’re Not You på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Shawn Levy
Skuespillere: Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En dygtig pianist får diagnosen ALS, og en ung rodløs kvinde, som bliver plejer for hende, knytter et bånd, der gør livet bedre for dem begge.

You’re Not You havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You’re Not You på YouTube.Se You’re Not You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om You’re Not You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re Not You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You’re Not You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You’re Not You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar