Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re Nothing Special

You’re Nothing Special

02/09/2022 | Flixfilm

You’re Nothing Special på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Amaia flytter fra Barcelona til sin mors kedelige by, opdager hun, at hun måske har arvet kræfter fra sin bedstemor, der siges at have været en heks.

You’re Nothing Special (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You’re Nothing Special på YouTube.Se You’re Nothing Special på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om You’re Nothing Special (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re Nothing Special (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You’re Nothing Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You’re Nothing Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar