Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re the Worst

You’re the Worst

15/10/2018 | Ingen kommentarer

Se You’re the Worst på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Luca Padovan
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Den selvinvolverede forfatter Jimmy og den selvdestruktive publicist Gretchen samles over deres kyniske syn på livet, kærlighed og venskab i Los Angeles.


Se You’re the Worst på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You’re the Worst (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You’re the Worst (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You’re the Worst herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You’re the Worst er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re the Worst (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar