Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re the Worst

You’re the Worst

15/10/2018 | Flixfilm

Se You’re the Worst på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Ambyr Childers, Victoria Pedretti, Elizabeth Lail
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Den selvinvolverede forfatter Jimmy og den selvdestruktive publicist Gretchen samles over deres kyniske syn på livet, kærlighed og venskab i Los Angeles.Se You’re the Worst på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You’re the Worst (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You’re the Worst (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til You’re the Worst:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You’re the Worst er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re the Worst (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar