Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’re the Worst

You’re the Worst

15/10/2018 | Flixfilm

You’re the Worst på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Den selvinvolverede forfatter Jimmy og den selvdestruktive publicist Gretchen samles over deres kyniske syn på livet, kærlighed og venskab i Los Angeles.

You’re the Worst (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You’re the Worst på YouTube.Se You’re the Worst på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You’re the Worst (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’re the Worst (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You’re the Worst, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You’re the Worst er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar