Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yours, Mine and Ours

Yours, Mine and Ours

06/02/2015 | Flixfilm

Se Yours, Mine and Ours på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Melville Shavelson
Skuespillere: Lucille Ball, Henry Fonda, Van Johnson
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English, French, Cantonese, Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da en far til otte og en mor til ti forbereder deres bryllup, forsøger parrets børn at sabotere sammenføringen i denne genindspilning af en komedie fra 1968.

Yours, Mine and Ours havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Yours, Mine and Ours på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yours, Mine and Ours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yours, Mine and Ours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yours, Mine and Ours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yours, Mine and Ours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar