Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yours, Mine and Ours

06/02/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1968
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Melville Shavelson
Skuespillere: Lucille Ball, Henry Fonda, Van Johnson, Louise Troy
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: Da en far til otte og en mor til ti forbereder deres bryllup, forsøger parrets børn at sabotere sammenføringen i denne genindspilning af en komedie fra 1968.


Se Yours, Mine and Ours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yours, Mine and Ours havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yours, Mine and Ours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yours, Mine and Ours herunder:Fra premieredatoen (6. februar, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Yours, Mine and Ours er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Yours, Mine and Ours stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar