Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yours Sincerely, Kanan Gill

Yours Sincerely, Kanan Gill

26/04/2020 | Flixfilm

Se Yours Sincerely, Kanan Gill på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Neville Shah
Skuespillere: Kanan Gill
Spilletid: 72 min
Land: India
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Komikeren Kanan Gill genser de mål, han satte sig som ung i et brev skrevet til sit fremtidige jeg, og afslører, om han har levet op til sine egne forventninger.Se Yours Sincerely, Kanan Gill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yours Sincerely, Kanan Gill havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yours Sincerely, Kanan Gill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Yours Sincerely, Kanan Gill:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yours Sincerely, Kanan Gill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yours Sincerely, Kanan Gill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar