Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » YouSee klar med Netflix på tv-boks

YouSee klar med Netflix på tv-boks

09/03/2017 | Flixfilm

Den danske tv-distributør YouSee har indgået et samarbejde med Netflix, således den amerikanske streamingtjeneste integreres direkte i tv-boksen fra YouSee.

Danskernes foretrukne streamingtjeneste får fremover en kanalplads på linje med de traditionelle tv-kanaler på YouSees nyeste tv-boks, og kunderne vælger selv, hvor Netflix skal ligge.

Dermed kan YouSee-kunder zappe direkte fra DR eller TV2 til Netflix hvor tusindvis af dokumentarer, børneprogrammer, stand-up, serier og film er tilgængelig.

Det skriver YouSee i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Danskerne har taget rigtig godt imod Netflix, og vi vil gerne gøre det så let som muligt for dem at nyde en bred vifte af eksklusivt indhold. Vores samarbejde med YouSee er et godt eksempel på, hvordan vi tilpasser os danskernes ændrede underholdningsvaner. Nu kan YouSees kunder se frem til nye originale Netflix- serier som Santa Clarita Diet, Marvel’s Iron Fist og Girlboss samt en stærk palette af originale Netflix-film,” siger Bill Holmes, Chief Business Development Officer i Netflix.

LÆS OGSÅ   Netflix præsenterer ambitiøs bæredygtighedsstrategi

”Det her er fremtiden for tv. Det handler ikke længere om enten streaming eller traditionelt tv. De to ting går hånd i hånd og beriger hinanden. Vores rolle er at gøre kvalitetsindhold let tilgængeligt for vores kunder. Derfor er jeg rigtig glad for, at Netflix, som er danskernes foretrukne streaming-tjeneste, går sammen med os om at levere indholdet på en måde, der matcher vores kunders underholdningsvaner,” siger Jacob Mortensen, der er direktør for tv og bredbånd i YouSee.

Netflix er klar på den nyeste YouSee tv-boks (Humax) fra den 10. marts og det forudsætter abonnement til Netflix for at kunne se streamingtjenesten. Netflix er dermed ikke inkluderet i det normale YouSee-abonnement.    Skriv kommentar