Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Youth v Gov

Youth v Gov

29/04/2022 | Flixfilm

Youth v Gov på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Christi Cooper
Skuespillere: James Hansen, Julia Olson
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.6

Handling: Denne dokumentar følger 21 unge sagsøgere på deres rejse for at sagsøge den amerikanske stat for dens handlinger, der har medvirket til klimakrisen.

Youth v Gov havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Youth v Gov på YouTube.Se Youth v Gov på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Youth v Gov ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Youth v Gov stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Youth v Gov, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Youth v Gov er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar