Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Youtopia

04/06/2022 | Flixfilm

Youtopia på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Berardo Carboni
Skuespillere: Donatella Finocchiaro, Alessandro Haber, Matilda De Angelis
Spilletid: 95 min
Land: Italy
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter at have tilbragt det meste af sin tid online beslutter en ung kvinde at sælge sin krop på internettet for at betale sin mors gæld.

Youtopia havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Youtopia på YouTube.Se Youtopia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Youtopia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Youtopia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Youtopia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Youtopia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar