Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’ve Been Trumped

You’ve Been Trumped

18/03/2014 | Flixfilm

Se You’ve Been Trumped på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Ambyr Childers
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I denne David og Goliat-lignende fortælling kæmper en gruppe skotske husejere mod ejendomsmogulen Donald Trump, når han gør klar til at bygge et flot golfresort.

You’ve Been Trumped havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se You’ve Been Trumped på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om You’ve Been Trumped ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’ve Been Trumped stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You’ve Been Trumped, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You’ve Been Trumped er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar