Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’ve Got Mail

You’ve Got Mail

27/05/2015 | Flixfilm

Se You’ve Got Mail på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Penn Badgley, Ambyr Childers, Victoria Pedretti, Elizabeth Lail
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Joe ejer en stor boghandlerkæde og forelsker sig på nettet i Kathleen, der ejer en uafhængig boghandel. Ingen af dem ved, at han er ved at overtage hendes forretning.


Se You’ve Got Mail på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYou’ve Got Mail havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You’ve Got Mail ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til You’ve Got Mail herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You’ve Got Mail er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’ve Got Mail stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar