Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’ve Got This

You’ve Got This

02/10/2020 | Flixfilm

Se You’ve Got This på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Fimognari
Skuespillere: Lana Condor, Noah Centineo, Jordan Fisher, Anna Cathcart
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En reklamemand og en succesrig erhvervskvinde er lykkeligt gift – indtil han vil være far, netop som hendes karriere tager fart. Men så tager han en ny person med hjem.Se You’ve Got This på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


You’ve Got This havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om You’ve Got This ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til You’ve Got This:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til You’ve Got This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’ve Got This stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar