Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » You’ve Got This

You’ve Got This

02/10/2020 | Flixfilm

You’ve Got This på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Michael Fimognari
Skuespillere: Lana Condor, Noah Centineo, Jordan Fisher
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En reklamemand og en succesrig erhvervskvinde er lykkeligt gift – indtil han vil være far, netop som hendes karriere tager fart. Men så tager han en ny person med hjem.

You’ve Got This havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til You’ve Got This på YouTube.Se You’ve Got This på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om You’ve Got This ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at You’ve Got This stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame You’ve Got This, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til You’ve Got This er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar