Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yu-Gi-Oh! Arc-V

Yu-Gi-Oh! Arc-V

28/04/2018 | Flixfilm

Se Yu-Gi-Oh! Arc-V på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Nu da han har opdaget Pendulhidkaldelses-teknikken, er Yuyas drøm om at blive den største "dueltainer" inden for rækkevidde – men det bliver ikke nemt!


Se Yu-Gi-Oh! Arc-V på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yu-Gi-Oh! Arc-V (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yu-Gi-Oh! Arc-V (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Yu-Gi-Oh! Arc-V:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yu-Gi-Oh! Arc-V er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yu-Gi-Oh! Arc-V (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Yu-Gi-Oh! Arc-V

  1. Yaser - kl. 16:39, 22-06-2018:

    Hvorfor er der ikke på dansk eller danske undertkster

    Skriv kommentar