Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yu-Gi-Oh! Arc-V

Yu-Gi-Oh! Arc-V

28/04/2018 | 1 kommentar

Se Yu-Gi-Oh! Arc-V på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Nu da han har opdaget Pendulhidkaldelses-teknikken, er Yuyas drøm om at blive den største "dueltainer" inden for rækkevidde – men det bliver ikke nemt!


Se Yu-Gi-Oh! Arc-V på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yu-Gi-Oh! Arc-V (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yu-Gi-Oh! Arc-V (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yu-Gi-Oh! Arc-V herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yu-Gi-Oh! Arc-V er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yu-Gi-Oh! Arc-V (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Yu-Gi-Oh! Arc-V

  1. Yaser - kl. 16:39, 22-06-2018:

    Hvorfor er der ikke på dansk eller danske undertkster

    Skriv kommentar