Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yu Yu Hakusho: Ghost Files

Yu Yu Hakusho: Ghost Files

26/06/2020 | Flixfilm

Yu Yu Hakusho: Ghost Files på Netflix

Produktionsår: 1992–1995
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nozomu Sasaki, Justin Cook, Christopher Sabat
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Den kriminelle ballademager Yusuke Urameshi dør i forsøget på at redde en dreng, men får en ny chance som "åndedetektiv".

Yu Yu Hakusho: Ghost Files (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yu Yu Hakusho: Ghost Files på YouTube.Se Yu Yu Hakusho: Ghost Files på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yu Yu Hakusho: Ghost Files (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yu Yu Hakusho: Ghost Files (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yu Yu Hakusho: Ghost Files, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yu Yu Hakusho: Ghost Files er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar