Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yu Yu Hakusho: Ghost Files

Yu Yu Hakusho: Ghost Files

26/06/2020 | Flixfilm

Se Yu Yu Hakusho: Ghost Files på Netflix

Indspilningsår: 1992–1995
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nozomu Sasaki, Justin Cook, Christopher Sabat, Cynthia Cranz
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Den kriminelle ballademager Yusuke Urameshi dør i forsøget på at redde en dreng, men får en ny chance som "åndedetektiv".


Se Yu Yu Hakusho: Ghost Files på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkYu Yu Hakusho: Ghost Files (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yu Yu Hakusho: Ghost Files (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yu Yu Hakusho: Ghost Files herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yu Yu Hakusho: Ghost Files er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yu Yu Hakusho: Ghost Files (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar