Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Yucatán

15/02/2019 | Flixfilm

Yucatán på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Konkurrerende fupmagere forsøger på en kreativ og hensynsløs facon at snyde en rar lottovinder på et begivenhedsrigt krydstogt fra Spanien til Mexico.

Yucatán havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yucatán på YouTube.Se Yucatán på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Yucatán ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yucatán stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yucatán, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yucatán er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar