Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yukon Gold

Yukon Gold

18/02/2018 | Flixfilm

Se Yukon Gold på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bill Courage, Guillaume Brodeur, Ken Foy, Karl Knutson
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Guldgravere – både nye og erfarne – indtager Yukons forrevne terræn, mens de søger efter den mest værdifulde gevinst af dem alle: guld.

Yukon Gold (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Yukon Gold på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yukon Gold (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yukon Gold (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yukon Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yukon Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar