Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yummy Mummies

Yummy Mummies

03/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Yummy Mummies på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 40 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Resumé: Der er drama Down Under, når smukke gravide kvinder med en overdådig livsstil giver den hele armen for at forberede sig på at byde deres små poder velkommen.


Se Yummy Mummies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Yummy Mummies (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Yummy Mummies (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Yummy Mummies herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Yummy Mummies er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yummy Mummies (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar