Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yummy Mummies

Yummy Mummies

03/07/2019 | Flixfilm

Yummy Mummies på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 40 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Der er drama Down Under, når smukke gravide kvinder med en overdådig livsstil giver den hele armen for at forberede sig på at byde deres små poder velkommen.

Yummy Mummies (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yummy Mummies på YouTube.Se Yummy Mummies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yummy Mummies (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yummy Mummies (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yummy Mummies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yummy Mummies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar