Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Yuri Marçal: Honest Mistake

Yuri Marçal: Honest Mistake

04/06/2022 | Flixfilm

Yuri Marçal: Honest Mistake på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Der bliver ikke lagt fingre imellem, når komikeren Yuri Marçal deler ud af sine unikke holdninger til alt fra familie, race og religion til en online tvist, der stak af.

Yuri Marçal: Honest Mistake havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Yuri Marçal: Honest Mistake på YouTube.Se Yuri Marçal: Honest Mistake på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Yuri Marçal: Honest Mistake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Yuri Marçal: Honest Mistake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Yuri Marçal: Honest Mistake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Yuri Marçal: Honest Mistake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar