Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Zach Galifianakis når nye højder i stjernespækket ‘Between Two Ferns: The Movie’

Zach Galifianakis når nye højder i stjernespækket ‘Between Two Ferns: The Movie’

04/09/2019 | Flixfilm

Between Two Ferns movie netflix danmarkZach Galifianakis har altid drømt at blive en verdensstjerne og i den kommende Netflix-film ‘Between Two Ferns: The Movie’ gør han et ihærdigt forsøg.

Efter Will Ferrell har uploadet Zachs show til internettet er han dog blevet til en stor joke, og derfor beslutter Zach sig for at kick-starte karrieren ved at tage på roadtrip og interviewe en lang række stjerner til sit talkshow.

Se den morsomme trailer til ‘Between Two Ferns: The Movie’ nederst i artiklen.

Komediefilmen er baseret på det oprigtige talkshow ‘Between Two Ferns with Zach Galifianakis’ som Zach gennem flere år har lavet og udgivet på internettet. I alt 22 episoder er det blevet til siden 2008. Alle afsnit kan ses gratis på YouTube.

LÆS OGSÅ   'Lupin' sæson 2 kommer til sommer

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Matthew Mcconaughey, som der i traileren (delvist) dør ved et utilsigtet uheld med en sprinkler i studiet, medvirker en lang række kendte skuespillere som Will Ferrell, Peter Dinklage, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd, Tiffany Haddish, Brie Larson og Keanu Reeves.

Også Jon Hamm, David Letterman, Jason Schwartzman, Adam Scott, Chance the Rapper, Rashida Jones, Hailee Steinfeld og John Legend lader sig deltage i Zach Galifianakis eksperiment.

Se ‘Between Two Ferns: The Movie’ eksklusivt på Netflix Danmark den 20. september.    Skriv kommentar