Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zack and Quack

Zack and Quack

31/01/2015 | Flixfilm

Zack and Quack på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jesse Ray Sheps, Regan Lutz, Baylee Frank
Spilletid: N/A
Land: Israel, United Kingdom, South Korea
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den syvårige Zack bor i en pop op-bog sammen med sin ven Quack. Hver ny fane i bogen er en farverig verden fuld af overraskelser.

Zack and Quack havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zack and Quack på YouTube.Se Zack and Quack på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zack and Quack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zack and Quack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zack and Quack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zack and Quack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar