Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Zack Snyder afslører rollelisten til den ‘Star Wars’-inspireret ‘Rebel Moon’

Zack Snyder afslører rollelisten til den ‘Star Wars’-inspireret ‘Rebel Moon’

10/02/2022 | Flixfilm

rebel moon netflix sci fi

Army of the Dead‘-instruktøren Zack Snyder indgik efter zombiebaskeren en aftale med Netflix om at lave endnu en film eksklusivt til streamingtjenesten.

Det er den intergalaktiske sci-fi-film ‘Rebel Moon’, som instruktøren nu kan afslører flere detaljer om.

‘Rebel Moon’ foregår på en umiddelbar fredelig koloni i udkanten af universet, men truslen fra den tyranniske Regent Balisarius og han hær vokser sig større. Planetens eneste håb er en ung kvinde med en mystisk fortid, der rejser ud til naboplaneterne for at finde krigere, der vil hjælpe med at tage kampen op mod fjenden.

På rollelisten finder man Charlie Hunnam (‘Sons of Anarchy’), Djimon Hounsou (‘The King’s Man’), Doona Bae (‘The Silent Sea’), Ray Fisher (‘Justice League’, ) samt Sofia Boutella (‘Kingsman: The Secret Service’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig har Zack Snyder offentliggjort et par billeder af konceptet, som kan ses i denne artikel. Det er altså ikke stillbilleder tager direkte fra filmen.

Det amerikanske magasin Variety, skriver at Zack Snyder oprindelig pitchede idéen om ‘Rebel Moon’ til Lucasfilm, med det formål om at få den inkorporeret i ‘Star Wars’-universet. Det var før at Disney overtog alle rettighederne i 2012.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 7 – 2024)

Netflix’ mål med ‘Rebel Moon’ er at skabe en franchise på lige fod med ‘Army of the Dead’, der indtil videre har kastet en prequel (‘Army of Thieves‘) mens ‘Army of the Dead: Lost Vegas‘ er på vej.

Optagelserne til det episke sci-fi eventyr ‘Rebel Moon’ begynder senere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar