Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Zack Snyder instruerer zombiefilm til Netflix; ‘Army of the Dead’

Zack Snyder instruerer zombiefilm til Netflix; ‘Army of the Dead’

30/01/2019 | Flixfilm

zack snyder zombie netflix Army of the DeadAmerikanske Zack Snyder, som instruerede den udskældte ‘Justice League’ i 2017, men som også har ‘300’, ‘Watchmen’ og ‘Man of Steel’ på CV’et, har fundet sin næste film; ‘Army of the Dead’, der en zombie horror thriller.

Det bekræfter streamingtjenesten Netflix, som vil have eksklusiv premiere på zombiefilmen.

‘Army of the Dead’ er lidt af et drømmeprojekt for Snyder, der foruden at producere og instruere også har selv har fundet på historien, som omhandler et zombieudbrud i Las Vegas.

Her samles en gruppe lejemordere, der satser alt på at udføre det største kup nogensinde – midt inde i det frygtindgydende karantæneområde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det amerikanske medie The Hollywood Reporter vurderer, at filmbudgettet bliver på omkring $90 millioner – 550.000.000 danske kroner.

Et beløb, som lader til at være bekræftet af Snyder selv da han supplerede med kommentaren; “Jeg har overhovedet ingen håndjern på!” til mediet.

LÆS OGSÅ   David Letterman møder Zelenskyj

Zack Snyder fortsætter i interviewet; “‘Army of the Dead’ vil være den mest kick-ass, selvbevidste, sprængefyldte zombie freakshow, som nogen nogensinde har set.”

Med den kommende zombiefilm vender Snyder også tilbage til genren, som startede hans karriere i 2004 med ‘Dawn of the Dead’, der følger en folk kødædende zombier i et storcenter.

Optagelserne til ‘Army of the Dead’ begynder til sommer, men det er endnu ikke oplyst hvornår det kan forventes at filmen ligger klar til streaming på Netflix.Skriv kommentar