Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Zack Snyder laver intergalaktisk sci-fi-film til Netflix

Zack Snyder laver intergalaktisk sci-fi-film til Netflix

07/07/2021 | Flixfilm

zack snyder rebel moonEfter den store succes med zombiebaskeren ‘Army of the Dead’ er Netflix og Zack Snyder klar til at slå pjalterne sammen igen.

Streamingtjenesten har netop annonceret, at instruktørens næste film-projekt bliver ‘Rebel Moon’, som er en sci-fi, der laves eksklusivt til Netflix.

Produktionen ventes at begynde i 2022, lyder det fra Netflix.

‘Rebel Moon’ foregår på en umiddelbar fredelig koloni i udkanten af universet, men truslen fra den tyranniske Regent Balisarius og han hær vokser sig større. Planetens eneste håb er en ung kvinde med en mystisk fortid, der rejser ud til naboplaneterne for at finde krigere, der vil hjælpe med at tage kampen op mod fjenden.

Zack Snyder vil instruere og producere den nye film, mens han i samarbejde med Shay Hatten (‘Army of the Dead’) og Kurt Johnstad (‘300’) vil sammensætte manuskriptet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort flere informationer om ‘Rebel Moon’, men Netflix er øjensynligt overbeviste om at deres medlemmer er klar på mere Snyder-action!

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

Instruktørens seneste film ‘Army of the Dead’ blev set af mere end 72 millioner husstande hvilket giver den en plads på listen over de mest populære film på streamingtjenesten nogensinde.

Anmeldelserne var dog ikke prangende, men det gjorde umiddelbart ikke indtryk på Netflix-medlemmerne.

Flixfilm gav ‘Army of the Dead’ 4 stjerner og skrev blandt andet, at den var et “fornøjeligt blodbad dog uden den store dybde i personskildringen.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Army of the Dead’

Se ‘Army of the Dead‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar