Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Zack Snyder og Netflix kaster sig over nordisk mytologi

Zack Snyder og Netflix kaster sig over nordisk mytologi

12/07/2019 | Flixfilm

nordisk mytologi zack snyder netflixNetflix, Zack Snyder (‘Watchmen’, ‘Man of Steel’) og Jay Oliva (‘Batman: The Dark Knight Returns’, ‘Justice League: The Flashpoint Paradox’) er gået sammen om at lave en ny anime-serie med udgangspunkt i nordisk mytologi.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Snyder og Olivia vil selv skrive serien, og de har tidligere samarbejdet på et utal af film og serier, heriblandt ‘Justice League’, ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, ‘300: Rise of an Empire’ og ‘Man of Steel’.

Serien er stadig på et meget tidligt stadie så det er sparsomt med informationer, men animationen vil som tidligere nævnt blive i anime-stil, mens historien vil være baseret på nordisk mytologi, der er den overordnede betegnelse for de myter, legender og forestillinger om overnaturlige væsener, der var relateret til den før-kristne nordiske religion.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Instruktør Zack Snyders innovative vision og historiefortælling har rykket industrien fremad og etableret ham som en af de mest karakteristiske filmskabere i sin generation. Vi er mere end begejstret for at samarbejde med ham og hans ekstraordinære team om at bringe de ikoniske karakterer og historier fra nordisk mytologi til live”, udtaler John Derderian, chef for anime hos Netflix.

LÆS OGSÅ   Bliv deltager i 'Squid Game'

Zack Snyder er på nuværende tidspunkt ved at færdiggøre zombiefilmen ‘Army of the Dead’, der får eksklusiv premiere på Netflix senere på året. Læs mere om ‘Army of the Dead’ her: Zack Snyder instruerer zombiefilm til Netflix.

Netflix har de senere år investeret massivt i anime – som er det japanske ord for animation – og har de seneste måneder haft premiere på bl.a. Ultraman, Aggretsuko, Castlevania, Devilman Crybaby, Godzilla: The Planet Eater, Baki, Violet Evergarden, B: The Beginning og The Seven Deadly Sins, mens helt nye serier som Magic: The Gathering, Pacific Rim, Altered Carbon, Ghost in the Shell: SAC_2045, Transformers: War for Cybertron, Cannon Busters, Seis Manos, og Levius er under udvikling.
Skriv kommentar