Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Zack Snyders ‘Rebel Moon’ kommer til december

Zack Snyders ‘Rebel Moon’ kommer til december

18/06/2023 | Flixfilm

Første del af Zack Snyders episke og intergalaktiske sci-fi-film ‘Rebel Moon’ får premiere på Netflix Danmark den 22. december.

‘Rebel Moon’ del 2 kommer i 2024.

Det har streamingtjenesten netop afsløret til et arrangement i weekenden.

‘Justice League’-instruktøren har også delt en video med klip fra bag kameraet, der giver en et indblik i det enorme budget og produktion, der kastes efter dem ‘Star Wars’-inspireret film, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Zack Snyder pitchede faktisk idéen til ‘Rebel Moon’ til Lucasfilm, med det formål om at få den inkorporeret i ‘Star Wars’-universet, men det blev som bekendt ikke til noget.

Handlingen er endnu ikke afsløret, men ‘Rebel Moon’ foregår på en umiddelbar fredelig koloni i udkanten af universet, men truslen fra den tyranniske Regent Balisarius og han hær vokser sig større. Planetens eneste håb er en ung kvinde med en mystisk fortid, der rejser ud til naboplaneterne for at finde krigere, der vil hjælpe med at tage kampen op mod fjenden.

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

På rollelisten finder man Charlie Hunnam (‘Sons of Anarchy’), Djimon Hounsou (‘The King’s Man’), Doona Bae (‘The Silent Sea’), Ray Fisher (‘Justice League’, ) samt Sofia Boutella (‘Kingsman: The Secret Service’) og Anthony Hopkins (‘The Silence of the Lambs’).

Se ‘Rebel Moon’ på Netflix Danmark fra den 22. december.
1 kommentar til Zack Snyders ‘Rebel Moon’ kommer til december

  1. Brian Møldrup Pedersen - kl. 08:31, 17-12-2023:

    Kommer den ikke i biografen eller på andre streaming tjenester end Netflix?

    VH. Brian.

Skriv kommentar