Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

ZAĆMA

06/05/2021 | Flixfilm

ZAĆMA på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, History
Instruktion: Lucrecia Martel
Skuespillere: Daniel Giménez Cacho, Lola Dueñas, Matheus Nachtergaele
Spilletid: 115 min
Land: Argentina, Brazil, Spain, Dominican Republic, France, Netherlands, Mexico, Switzerland, United States, Portugal, Lebanon
Sprog: Guarani, Spanish, Portuguese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En tidligere nådesløs forhørsleder og ateist udvikler sig til angrende katolsk forfatter og søger hjælp hos den højtstående kardinal, som hun engang selv arresterede.

ZAĆMA havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ZAĆMA på YouTube.Se ZAĆMA på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om ZAĆMA ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ZAĆMA stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ZAĆMA, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ZAĆMA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar