Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zaki Chan

Zaki Chan

15/05/2020 | Flixfilm

Zaki Chan på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Wael Ihsan
Skuespillere: Ahmed Helmy, Yasmin Abdulaziz, Nohad Nour
Spilletid: 114 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En ung mand uden kvalifikationer får sin sag for som bodyguard for en rig pige, da han skal holde hende væk fra kæresten, som hendes far bestemt ikke er glad for.

Zaki Chan havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zaki Chan på YouTube.Se Zaki Chan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Zaki Chan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zaki Chan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zaki Chan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zaki Chan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar