Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zaki Chan

Zaki Chan

15/05/2020 | Flixfilm

Se Zaki Chan på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung mand uden kvalifikationer får sin sag for som bodyguard for en rig pige, da han skal holde hende væk fra kæresten, som hendes far bestemt ikke er glad for.


Se Zaki Chan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZaki Chan havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zaki Chan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zaki Chan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zaki Chan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zaki Chan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar