Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zambezia

01/12/2014 | Flixfilm

Se Zambezia på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Wayne Thornley
Skuespillere: Leonard Nimoy, Jeremy Suarez, Abigail Breslin, Jeff Goldblum
Spilletid: 83 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da en eventyrlysten ung falk drager til fuglebyen Zambezia, lærer han nogle vigtige ting om overlevelse og fællesskab.


Se Zambezia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZambezia havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zambezia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zambezia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zambezia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zambezia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar