Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zambezia

01/12/2014 | Flixfilm

Zambezia på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Wayne Thornley
Skuespillere: Leonard Nimoy, Jeremy Suarez, Abigail Breslin
Spilletid: 83 min
Land: South Africa, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da en eventyrlysten ung falk drager til fuglebyen Zambezia, lærer han nogle vigtige ting om overlevelse og fællesskab.

Zambezia havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zambezia på YouTube.Se Zambezia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Zambezia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zambezia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zambezia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zambezia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar