Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zapped

01/02/2015 | Flixfilm

Se Zapped på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Peter DeLuise
Skuespillere: Zendaya, Chanelle Peloso, Spencer Boldman, Emilia McCarthy
Spilletid: 102 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En pige opdager en hundetrænings-app, der kan få drengene til at adlyde hende. Hun finder dog snart ud af, at det ikke helt er lykken.

Zapped havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zapped på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zapped ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zapped stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zapped, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zapped er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar