Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zathura

01/02/2021 | Flixfilm

Zathura på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Jon Favreau
Skuespillere: Josh Hutcherson, Jonah Bobo, Dax Shepard
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: To unge brødre hvirvles ind i et intergalaktisk eventyr, da deres hus på magisk vis slynges gennem rummet, mens de spiller et mystisk brætspil.

Zathura havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zathura på YouTube.Se Zathura på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Zathura ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zathura stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zathura, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zathura er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Zathura

  1. sebastian - kl. 19:17, 12-01-2020:

    Zathura er ikke på netflix når i siger den er
    Zathura is not on netflix when you say it is

Skriv kommentar