Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zavera

03/03/2021 | Flixfilm

Se Zavera på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Andrei Gruzsniczki
Skuespillere: Dorian Boguta, Ioana Flora, Serban Pavlu
Spilletid: 96 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da hans bedste ven og kompagnon dør under mistænkelige forhold, opdager en midaldrende forretningsmand i sin søgen efter svar nogle foruroligende hemmeligheder og løgne.

Zavera havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zavera på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zavera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zavera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zavera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zavera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar