Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zeitgeist: Addendum

Zeitgeist: Addendum

01/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Zeitgeist: Addendum på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, History, War
Instruktør: Peter Joseph
Skuespillere: Jacque Fresco, Roxanne Meadows, John Perkins, George Carlin
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Dette er efterfølgeren til filmen, som startede en bevægelse. Filmen udforsker rødderne til socialt forfald og viser løsninger baseret på tilknytning til naturen.


Se Zeitgeist: Addendum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zeitgeist: Addendum havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zeitgeist: Addendum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zeitgeist: Addendum herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zeitgeist: Addendum er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zeitgeist: Addendum stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar