Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zeitgeist: Addendum

Zeitgeist: Addendum

01/09/2015 | Flixfilm

Se Zeitgeist: Addendum på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary, History, War
Instruktion: Peter Joseph
Skuespillere: Jacque Fresco, Roxanne Meadows, John Perkins, George Carlin
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Dette er efterfølgeren til filmen, som startede en bevægelse. Filmen udforsker rødderne til socialt forfald og viser løsninger baseret på tilknytning til naturen.

Zeitgeist: Addendum havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zeitgeist: Addendum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zeitgeist: Addendum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zeitgeist: Addendum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zeitgeist: Addendum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zeitgeist: Addendum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar