Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zeitgeist: Addendum

Zeitgeist: Addendum

01/09/2015 | Flixfilm

Se Zeitgeist: Addendum på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, History, War
Instruktør: Peter Joseph
Skuespillere: Jacque Fresco, Roxanne Meadows, John Perkins, George Carlin
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Dette er efterfølgeren til filmen, som startede en bevægelse. Filmen udforsker rødderne til socialt forfald og viser løsninger baseret på tilknytning til naturen.


Se Zeitgeist: Addendum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZeitgeist: Addendum havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zeitgeist: Addendum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zeitgeist: Addendum herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zeitgeist: Addendum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zeitgeist: Addendum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar