Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zeitgeist: Moving Forward

Zeitgeist: Moving Forward

01/09/2015 | Flixfilm

Se Zeitgeist: Moving Forward på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Peter Joseph
Skuespillere: Peter Joseph, Robert Sapolsky, Gabor Mate, Richard Wilkinson
Spilletid: 161 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Denne dokumentar undersøger det globale socioøkonomiske monetære paradigme og konkluderer, at det er nødvendigt at overgå til en ny ressourcebaseret økonomi.


Se Zeitgeist: Moving Forward på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZeitgeist: Moving Forward havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zeitgeist: Moving Forward ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zeitgeist: Moving Forward herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zeitgeist: Moving Forward er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zeitgeist: Moving Forward stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar