Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zeitgeist: Moving Forward

Zeitgeist: Moving Forward

01/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Zeitgeist: Moving Forward på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Peter Joseph
Skuespillere: Peter Joseph, Robert Sapolsky, Gabor Mate, Richard Wilkinson
Spilletid: 161 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Denne dokumentar undersøger det globale socioøkonomiske monetære paradigme og konkluderer, at det er nødvendigt at overgå til en ny ressourcebaseret økonomi.


Se Zeitgeist: Moving Forward på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zeitgeist: Moving Forward havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zeitgeist: Moving Forward ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zeitgeist: Moving Forward herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zeitgeist: Moving Forward er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zeitgeist: Moving Forward stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar