Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zenek

04/08/2021 | Flixfilm

Zenek på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Biography, Music
Instruktion: Jan Hryniak
Skuespillere: Jakub Zajac, Krzysztof Czeczot, Klara Bielawka
Spilletid: 115 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 2.6

Handling: I denne biografi af sangeren Zenon Martyniuk stræber en optimistisk landsbydreng efter at blive popstjerne, men undervejs må han undgå succesens faldgruber.Se Zenek på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Zenek havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zenek på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Zenek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zenek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zenek, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zenek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar