Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zero Chill

Zero Chill

15/03/2021 | Flixfilm

Se Zero Chill på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama, Family, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Grace Beedie, Dakota Taylor, Jeremias Amoore, Anastázie Chocholatá
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Den talentfulde unge kunstskøjteløber Kayla må slippe alt, da hendes familie flytter for at følge hendes tvillingebror Mac, som skal gå på en prestigefyldt ishockeyskole.

Zero Chill (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zero Chill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zero Chill (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zero Chill (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zero Chill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zero Chill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar