Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zero Dark Thirty

Zero Dark Thirty

18/01/2019 | Flixfilm

Se Zero Dark Thirty på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, History, Thriller, War
Instruktør: Kathryn Bigelow
Skuespillere: Jason Clarke, Reda Kateb, Jessica Chastain, Kyle Chandler
Spilletid: 157 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English, Arabic, Urdu, Pushto, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Kathryn Bigelow har begået denne gribende dramatisering af den 10 år lange jagt på Osama bin Laden efter terrorangrebene den 11. september.

Zero Dark Thirty havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zero Dark Thirty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zero Dark Thirty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zero Dark Thirty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zero Dark Thirty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zero Dark Thirty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar