Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zero Hour

Zero Hour

13/12/2019 | Flixfilm

Se Zero Hour på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da hans far dør tager han hjem for at overtage familiens detailimperium, men arvingen står pludselig overfor en sag om hvidvaskning og mord.


Se Zero Hour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zero Hour havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zero Hour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Zero Hour:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zero Hour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zero Hour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar