Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zero Hour

Zero Hour

13/12/2019 | Flixfilm

Se Zero Hour på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktion: Robert Peters
Skuespillere: Ayoola Ayolola, Alexx Ekubo, Eucharia-Anunobi Ekwu
Spilletid: 88 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da hans far dør tager han hjem for at overtage familiens detailimperium, men arvingen står pludselig overfor en sag om hvidvaskning og mord.

Zero Hour havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zero Hour på YouTube.Se Zero Hour på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zero Hour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zero Hour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zero Hour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zero Hour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar