Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zero Point

Zero Point

01/12/2016 | Flixfilm

Se Zero Point på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Mihkel Ulk
Skuespillere: Märt Pius, Epp Eespäev, Uku Arop, Tambet Tuisk
Spilletid: 115 min
Land: Estonia
Sprog: Estonian, English, Swedish
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En stille teenager, der ikke har kontakt med sine klassekammerater og er fanget i et stadigt mere belastet familieliv, beslutter sig for at starte helt forfra.


Se Zero Point på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZero Point havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zero Point ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zero Point herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zero Point er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zero Point stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar