Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zero to Hero

Zero to Hero

05/11/2021 | Flixfilm

Zero to Hero på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Chi-Man Wan
Skuespillere: Chung-Hang Leung, Louis Cheung, Sandra Kwan Yue Ng
Spilletid: 102 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne film skildrer den paralympiske medaljevinder So Wa-wais forhold til sin mor, og alle de forhindringer, de overvinder sammen. Baseret på en sand historie.

Zero to Hero havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zero to Hero på YouTube.Se Zero to Hero på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Zero to Hero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zero to Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zero to Hero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zero to Hero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar