Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Zero Tolerance

Zero Tolerance

15/07/2023 | Flixfilm

Zero Tolerance på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Situationen vendes på hovedet for en politibetjent, der er på jagt efter en smykketyv. For at finde retfærdighed må han lære sandheden og undgå dem, der er efter ham.Se Zero Tolerance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Zero Tolerance havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zero Tolerance på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Zero Tolerance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zero Tolerance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zero Tolerance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zero Tolerance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar