Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zero

21/04/2021 | Flixfilm

Zero på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Giuseppe Dave Seke, Haroun Fall, Beatrice Grannò
Spilletid: 2 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En genert teenager, der kan gøre sig usynlig, må tilsidesætte sine egne kunstnerdrømme og få styr på sin evne for at hjælpe med at forsvare sit kvarter.Se Zero på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Zero (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zero på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Zero (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zero (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar