Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zig and Sharko

Zig and Sharko

01/12/2017 | Flixfilm

Se Zig and Sharko på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 7 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Hyænen Zig er strandet på en ø og vil gøre alt for at få kløerne i havfruen Marina. Sharko, derimod, vil gøre alt for at stoppe ham.


Se Zig and Sharko på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZig and Sharko (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zig and Sharko (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zig and Sharko herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zig and Sharko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zig and Sharko (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Zig and Sharko

  1. Selma Hillebrandt Andersen - kl. 15:20, 03-08-2019:

    Hey. Jeg hedder selma og jeg synes at den er rigtig god. Og jeg ville høre om alle sæsongerne ikke kan kommer in på netflex. Og hvis der ikke er flere sæsoner om der så ikke kan laves nogle flere

    Skriv kommentar