Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zion

10/08/2018 | Flixfilm

Se Zion på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Short, Biography, Sport
Instruktør: Floyd Russ
Skuespillere: Zion Clark, Gilbert Donahue, Kimberly Clark, Darese Sparkman
Spilletid: 12 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Teenageren Zion Clark, der er født uden ben og voksede op som plejebarn, finder sit kald, da han begynder at dyrke professionel brydning. En kortfilmsdokumentar.

Zion havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar