Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zodiac

01/01/2020 | Flixfilm

Se Zodiac på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: David Fincher
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards, Robert Downey Jr.
Spilletid: 157 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne nervepirrende film, baseret på virkelige begivenheder, fortæller historien om en morder i San Francisco, som efterlader mystiske spor via den lokale avis.


Se Zodiac på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zodiac havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zodiac ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Zodiac:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zodiac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zodiac stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar