Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zodiac

01/01/2020 | Flixfilm

Se Zodiac på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: David Fincher
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards, Robert Downey Jr.
Spilletid: 157 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Denne nervepirrende film, baseret på virkelige begivenheder, fortæller historien om en morder i San Francisco, som efterlader mystiske spor via den lokale avis.

Zodiac havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zodiac på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zodiac ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zodiac stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zodiac, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zodiac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar