Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zoe

20/07/2018 | Flixfilm

Se Zoe på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Romance, Sci-Fi
Instruktør: Drake Doremus
Skuespillere: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James, Rashida Jones
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En kvinde, der arbejder på et nytænkende laboratorium, får vendt op og ned på sit liv, da hun forelsker sig i en forsker, der udvikler syntetiske ledsagere.

Zoe havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zoe på Netflix
Anmeldelse: Zoe

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zoe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zoe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zoe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zoe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar