Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zoe

20/07/2018 | Flixfilm

Se Zoe på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Romance, Sci-Fi
Instruktør: Drake Doremus
Skuespillere: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James, Rashida Jones
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En kvinde, der arbejder på et nytænkende laboratorium, får vendt op og ned på sit liv, da hun forelsker sig i en forsker, der udvikler syntetiske ledsagere.


Se Zoe på Netflix


Anmeldelse: Zoe

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZoe havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zoe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zoe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zoe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zoe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar