Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zokkomon

30/04/2020 | Flixfilm

Se Zokkomon på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure
Instruktør: Satyajit Bhatkal
Skuespillere: Darsheel Safary, Anupam Kher, Manjari Fadnnis, Tinnu Anand
Spilletid: 109 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Da hans onde onkel forlader ham, lærer en ung forældreløs dreng at bruge de superkræfter, der længe har ventet på ham.

Zokkomon havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zokkomon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zokkomon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zokkomon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zokkomon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zokkomon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar