Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Zom 100: Bucket List of the Dead

Zom 100: Bucket List of the Dead

03/08/2023 | Flixfilm

Zom 100: Bucket List of the Dead på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktion: Yûsuke Ishida
Skuespillere: Eiji Akaso, Mai Shiraishi, Shuntarô Yanagi
Spilletid: 128 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Han er firmaets mand, han bliver mobbet af sin chef og knokler døgnet rundt, men et zombie-udbrud får ham til at føle sig levende.Se Zom 100: Bucket List of the Dead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Zom 100: Bucket List of the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zom 100: Bucket List of the Dead på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Zom 100: Bucket List of the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zom 100: Bucket List of the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zom 100: Bucket List of the Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zom 100: Bucket List of the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar