Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zombie Dumb

Zombie Dumb

01/07/2019 | Flixfilm

Se Zombie Dumb på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En ung pige, der bor i en uhyggelig by, bliver venner med en broget flok zombiebørn med meget forskellige personligheder.Se Zombie Dumb på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zombie Dumb (Dumme zombier) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zombie Dumb (Dumme zombier) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Zombie Dumb:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zombie Dumb (Dumme zombier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zombie Dumb (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar