Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zombie Dumb

Zombie Dumb

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Zombie Dumb på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ung pige, der bor i en uhyggelig by, bliver venner med en broget flok zombiebørn med meget forskellige personligheder.


Se Zombie Dumb på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zombie Dumb (Dumme zombier) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zombie Dumb (Dumme zombier) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zombie Dumb herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zombie Dumb (Dumme zombier) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zombie Dumb (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar