Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Zombie-serien ‘Black Summer’ vender tilbage

Zombie-serien ‘Black Summer’ vender tilbage

24/11/2019 | Flixfilm

black summer sæson 2Netflix har besluttet, at producere yderligere en sæson af zombie-serien ‘Black Summer’, som kan streames på den danske udgave af den amerikanske streamingtjeneste.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Produktionen af den nye sæson af ‘Black Summer’, der er en prequel til ‘Z Nation’, begynder i 2020 og optagelserne finder sted i Alberta, Canada.

Eftersom optagelserne første begynder til næste år, kan man umiddelbart forvente, at den nye sæson først vil få premiere på Netflix Danmark i slutningen af af året eller i begyndelsen af 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Black Summer’ følger moderen Rose (Jamie King), der bliver separeret fra hendes datter i de tidlige, intense og mest dødelige dage af en zombie-apokalypse. Hun tilslutter sig en anden gruppe flygtninge og må kæmpe for sin overlevelse i den nye brutale verden, mens hun må tage frygtelige beslutninger.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Blockbuster' - sæson 1

Jamie King vender også tilbage i den nye sæson, som er planlagt til at blive på 8 episoder.

Netflix har ikke offentliggjort nogle seertal for ‘Black Summer’, men med i ny sæson på vej må man antage, at serien har været en succes blandt Netflix-medlemmerne. Thriller-serien har også været blandt de mest streamede i England, afslørede Netflix tidligere på året.

Se ‘Black Summer‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar