Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zombieland: Double Tap

Zombieland: Double Tap

09/08/2021 | Flixfilm

Zombieland: Double Tap på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Horror
Instruktion: Ruben Fleischer
Skuespillere: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Italian, Inuktitut, Hindi
IMDb-karakter: 6.7

Handling: De fire zombiedræbere vender tilbage, og mens de tackler familiedrama og kæmper mod kødæderne, møder de flere overlevende og en ny race af udøde.

Zombieland: Double Tap havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zombieland: Double Tap på YouTube.Se Zombieland: Double Tap på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zombieland: Double Tap ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zombieland: Double Tap stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zombieland: Double Tap, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zombieland: Double Tap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar