Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zombieland

Zombieland

09/08/2021 | Flixfilm

Zombieland på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Horror
Instruktion: Ruben Fleischer
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I et forsøg på at overleve i en verden overtaget af zombier slår en nørdet universitetsstuderende sig sammen med en af byens hårde halse og et par bondefangersøstre.

Zombieland havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zombieland på YouTube.Se Zombieland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zombieland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zombieland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zombieland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zombieland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar