Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zombieland

Zombieland

30/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Zombieland på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Adventure, Comedy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Ruben Fleischer
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: I et forsøg på at overleve i en verden overtaget af zombier slår en nørdet universitetsstuderende sig sammen med en af byens hårde halse og et par bondefangersøstre.


Se Zombieland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zombieland havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zombieland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zombieland herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zombieland er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zombieland stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar